Кіровоградські митники привітали школярів з першим дзвоником (фото)

Вересень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

1 вересня 2012 року кіровоградські митники прийняли участь у шкільних урочистих зборах першого дзвоника та провели відкритий урок в Дмитрівській загальноосвітній школі №2 Знам‘янського району.

Митники на чолі з начальником митниці Павлом Скальським та заступником начальника митниці Олександром Поліщуком завітали до школярів на святкову лінійку та привітали дітлахів з початком учбового року.
Кожен першокласник отримав від митників пенал з канцелярським приладдям, а педколектив школи – сучасний ноутбук.
У своїй промові до учнів Павло Скальський довів, чому саме у сільську школу завітали митники, - «Митна система проходить своє реформування та приділяє особливу увагу кадровому питанню. У своєму спеціалізованому вищому навчальному закладі – Академії митної служби України, що у Дніпропетровську, виділяється до 50% місць державного замовлення для прийому абітурієнтів з числа сільської молоді. Саме сільській молоді притаманні такі риси, як цілеспрямованість, наполегливість, працьовитість та щирість. Усі ці риси сприяють їм добиватися поставленої мети та бути зразковим працівниками й керівниками. Тому на першому уроці у випускних класах ми розповімо про професію митника та де можна навчитися даній справі».
Перший урок для учнів 10-11 класів провели митники. Заступник начальника митниці Олександр Поліщук та головний інспектор із захисту прав інтелектуальної власності Рита Ткаченко розповіли молоді про історію професії митника, особистісні риси та здібності, які повинен мати митник, багато цікавих прикладів з професійного життя, а також де можна отримати дану професію. Учні запитували про контрабандистів та контрабанду, які знання повинен мати митник та чи важко вчитися даної професії. По завершенню уроку молодь подякувала митникам про цікаву розповідь, а деякі з них висловили бажання стати працівниками митної служби України.
 

Прес-служба Кіровоградської митниці

Кіровоградські митники привітали школярів з першим дзвоником та провели відкритий урок для учнів випускних класів (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool