Кіровоградськи митники обговорюють актуальні питання з громадськістю

Жовтень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1362 | Коментарі: 0

В Кіровоградській митниці на чолі із заступником начальника митниці Олександром Поліщуком відбувся «круглий стіл» з представниками Громадської ради при митниці, суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та декларантами митних вантажів. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської митниці

На обговорення були винесені проект постанови Кабінету Міністрів України щодо підтвердження відомостей про фактичне вивезення товарів за межи України та стан справ з впровадження процедур електронного декларування.
Метою впровадження зазначеної Постанови є вирішення проблемних питань щодо підтвердження фактичного вивезення товару за межі митної території України за електронною вантажною митною декларацією, засвідченою електронним цифровим підписом.
Олександр Поліщук відмітив, що у разі електронного декларування експортних товарів замість оригіналу примірника декларанта вантажної митної декларації у паперовому вигляді використовується електронна вантажна митна декларація. Підтвердження факту вивезення товару вноситься до електронної вантажної митної декларації та засвідчується електронним цифровим підписом митника, який здійснював дане митне оформлення.
До присутніх було доведено, що з 17 жовтня вступив у силу наказ ДМСУ, яким визначено порядок електронного декларування товарів за листами про погодження іншими митними органами та можливість перетворення у візуальну форму, придатну для сприяння її змісту людиною, електронної декларації, засвідчення її електронним підписом митника, що завершив митне оформлення, та потім направлення декларанту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool