Кіровоградські міндоходівці вилучили з незаконного обігу 467 тисяч пачок цигарок

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Загальна вартість контрафактної продукції склала чотири мільйони 171 тисячу гривень.

Крім цього, з початку року припинено діяльність двох підпільних цехів з виробництва лікеро-горілчаних виробів, вилучено алкогольних напоїв на суму 171,1 тис.грн. та спирту на 203,3 тис.грн.

„Оперативними працівниками обласного управління Міндоходів активно вживаються заходи, спрямовані на виявлення та вилучення з обігу контрафактної та не облікованої підакцизної продукції, зокрема спирту, фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, - зазначив перший заступник начальника ГУ Міндоходів в області Сергій Колотуха.

За шість місяців 2014 року по фактах незаконного виготовлення та реалізації алкогольних напоїв в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано три кримінальних правопорушення.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool