Кіровоградські майдансери 26 червня вирішать де стоятимуть майданчики

Червень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1764 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради в обласній адміністрації заявив перший заступник голови облради Олександр Шаталов,
повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

За його словами, нині триває процес підписання угоди між каналом «Інтер», обласним благодійним фондом «Розвиток Кіровоградщини» та мерією Кіровограда про порядок отримання та використання коштів – мільйона гривень, що його місто отримало як переможець проекту «Майданс».

Як зазначив Олександр Шаталов, оператором процесу використання коштів буде благодійний фонд, і вже сьогодні його керівництвом подано запити про розробку різних моделей майданчиків у п’ять провідних фірм-виробників дитячих майданчиків в Україні.

Олександр Шаталов розповів присутнім на нараді, що у неділю, 26-го червня, у Кіровограді відбудеться зустріч майдан серів. Вони отримають персональні дипломи, а ті, хто не був на тріумф-шоу, свої медалі. Також під час зустрічі відбудеться презентація проектів майданчиків і місць їх розташування, а діти зможуть проголосувати за кращі з них. Після цього учасники проекту підпишуть договори, і вже до 20 серпня буде встановлено ключові дитячі майданчики у Кіровограді та один, як і обіцяв губернатор Сергій Ларін, у рідному місті хореографа Олександра Лещенка – в Олександрії.

Під час наради Сергій Миколайович Ларін також наголосив, що потрібно визначити цивілізовані принципи, за якими будуть встановлені майданчики. На його думку, той чи інший двір повинен ще заслужити площадку – там повинні бути чистота і порядок! Це відповідає і обласній програмі «Затишний двір», яка реалізовується на Кіровоградщин

джерело: сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool