Кіровоградські лялькарі запрошують дітвору на свято

Травень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Щороку, до Міжнародного дня захисту дітей, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок готує велику розважальну програму.

Крім благодійного обслуговування підшефних, вихованців Новомиргородської спеціалізованої школи-інтернату, лялькарі влаштують зустрічі з улюбленими казковими персонажами для дітвори Знам’янського дитячого будинку, Староосотського протитуберкульозного санаторію, кіровоградських сиротинців, юних пацієнтів дитячого реабілітаційного центру та інших.

31 травня, в рамках благодійної акції «Свято білої квітки», театрали разом з громадською організацією «Просвіта» проведуть у кафе «Казка» розважальну програму з виставою «Як Кошеня вчилося» для вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків міста.

А на стаціонарі о 12.00 годині для дітей відбудеться чудова інтерактивна вистава за п’єсою М.Супоніна «Бука» і традиційна ігрова програма.

1 червня на театральному подвір’ї на дітвору чекатиме святкова програма з конкурсом малюнку на асфальті «Моя квітуча Батьківщина», дитячим караоке «Український соловейко», веселими стартами «Малючок-козачок», обов’язковими дарунками, солодощами і морозивом.

Після розваг лялькарі запропонують відвідувачам переглянути одну з останніх прем’єр, виставу з ростовими ляльками «Зачарований дарунок» за п’єсою Н.Педько. Початок програми заплановано на 11.30 годину. Усі на свято до театру ляльок!!!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool