Кіровоградські лялькарі відправилися підкорювати cцену

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Протягом 4 - 12 жовтня у Миколаєві проходить VII театральний фестиваль Міжнародного Чорноморського клубу “Homo Ludens” (Граюча людина).

Організатор фестивалю, Миколаївський академічний російський драматичний театр, ще влітку надіслав запрошення кіровоградським лялькарям взятии участь у мистецькому форумі.
Фестивальні вистави проводяться на трьох сценічних майданчиках, де свою творчість демонструють театральні колективи з Польщі, Росії, Білорусі, Молдови та України. Виступи театрів-учасників теж розподілені на три категорії: драматичні колективи, театри ляльок, серед яких і кіровоградські митці, та експериментальні театральні програми.
На суд журі кіровоградці представлять свою останню прем’єрну роботу, інтерактивну казку-гру для дітей за п’єсою М.Супоніна «Бука». Сподіваємося, оригінальне сценічне рішення, яскраві декорації та натхненна акторська гра сподобається і досвідченим суддям, і колегам, і юним миколаївським глядачам. Залишається тільки побажати вдалого виступу.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool