Кіровоградські лялькарі відкривають «Вересневі самоцвіти»

Вересень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 вересня, Кіровоградський академічний обласний театр ляльок урочисто відкриває XLVII Всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

Першими учасниками святкової програми стануть студенти акторського факультету Дніпропетровського театрально-художнього коледжу, які представлять казку під відкритим небом, у жанрі комедії дель арте, «Любов до одного апельсина» В.Сінакевича.

Театралізоване дійство відбуватиметься просто на подвір’ї, серед квітучих клумб.

А продовжать урочистий вечір черкаські лялькарі, які о 18.30 годині покажуть символічну виставу І.Котляревського «Наталка Полтавка» (135 років тому цією виставою розпочав свою діяльність на Кіровоградщині перший український професійний театр).
Впродовж тижня зі своїми творчими доробками кропивничан познайомлять колективи з Одеси, Херсона, Кривого Рогу, Запоріжжя, Львова та Івано-Франківська.

Сподіваємося, виступи митців залишать на згадку прихильникам мистецтва театру ляльок яскраві враження і позитивні емоції. До зустрічі у театрі!

Сьогодні, 25 вересня, Кіровоградський академічний обласний театр ляльок урочисто відкриває XLVII Всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool