Кіровоградські комунальники активно долучилися до тижневика чистоти

Грудень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Так, працівники комунального підприємства «Кіровоград-Благоустрій» активізували роботи з утримання парків, скверів, зелених насаджень міста.

2 грудня спеціалісти підприємства прибирали сміття на газонах, у парку «Молодіжний» по набережній Інгулу, на території Історико-меморіальний комплекс «Фортеця святої Єлизавети», у скверах «Фонтанний», ім. Шевченка, «Солдатський», ім. Хмельницького, «Чорнобиль”, «50 років Жовтня», ім. Чекістів, «Першого Єлисаветградського трамвая», в парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва «Ковалівський», по вул. Преображенській, у парку ім. Кравчинського та на площі «Героїв Майдану».
Робітнки КП “Кіровоград – Благоустрій” здійснили також формувальне обрізування дерев, навантажили та вивезли зрізане гілля.
Комунальники продовжують також звільняти вулиці міста від опалого листя. Цього дня його вигрібали та відвозили на міське сміттєзвалище з вулиць Медведєва, Московської, Генерала Родимцева та Колгоспної.
Роботи з прибирання території міста в рамках тижневика з благоустрою тривають і комунальники запрошують колективи підприємств, установ та організації активно долучатися до генерального прибирання обласного центру. Працівники комунальних підприємств, у свою чергу, запевнили, що вони працюватимуть на вулицях міста і в суботу, 5 грудня.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool