Кіровоградські хореографічні колективи стали перможцями Всеукраїнського фестивалю

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

17 квітня у Жовтих Водах відбувся Всеукраїнський фестиваль «Сузір'я талантів», в якому взяли участь ЗАКСХМ «Аеліта» дитячо-юнацького клубу «Гірник» та ЗХА "Метелиця" ДЮК «Ровесник» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради, повідомляє сайт міськради

Вихованці «Аеліти» на Всеукраїнському фестивалі представили нову хореографічну програму: «Колискова», «Карамелі», «Миші і сир» та вибороли перші місця у номінаціях «Дитяча хореографія» і «Сучасний танець» (керівник і постановник хореографічних програм Олександра Ткаченко)
Юні артисти "Метелиці" також зайняли два перших місця: у категорії «Дебют», представляючи танець «Стиляги», та у другій молодшій категорії «Сучасна хореографія» (керівник Тетяна Нагурна).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool