Кіровоградські дорожники гідно зустріли погіршення погодних умов

Січень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Проїзд дорогами області забезпечений у повному обсязі

Опади у вигляді снігу на Кіровоградщині розпочалися вчора, 19 січня з західних районів області. За добу випало близько 10 сантиметрів снігу, з яким на дорогах боролися, і продовжують боротися зараз, всі 24 філії ДП «Кіровоградський облавтодор».
Під час робіт по очищенню автодоріг від снігу та обробці їх протиожеледними матеріалами (ПОМ) були задіяні 101 механізм та 121 робітник дорожніх підприємств області. Витрачено 2360 тонн протиожеледних сумішей.
Дорожньо-транспортних пригод через стан дорожнього покриття зафіксовано не було. Скарг чи нарікань з боку водіїв щодо стану проїзду автодорогами не виникало.
Наступним кроком роботи дорожників буде прибирання залишків снігової каші, що утворилася після обробки засніжених доріг ПОМ доки не почалося значне зниження температур.
Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Служби автодоріг в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool