Кіровоградські діти вибороли 3 призових місця на Міжнародному фестивалі-конкурсі

Червень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості провели 2 чудових тижня на березі моря у таборі відпочинку у м. Скадовську та вибороли 3 призових місця на Міжнародному фестивалі-конкурсі “Україна єднає світ” (10-12 червня 2016 р.).

Перемоги здобули учасники середньої групи народного художнього колективу хореографічного ансамблю “Росинка” (художній керівник – заслужений працівник культури України, Кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня Г. Чайковська).

Вони єдині отримали два диплома Гран-прі, а саме, у номінаціях “Народний танець” та “Народна стилізація”. Юні танцюристи представили на розсуд журі 4 хореографічні композиції, дві з них були включені у сценарій гала-концерту фестивалю.

Таку відповідальну місію діти прийняли з гордістю та, як зазвичай, доклали максимум майстерності, вміння, навичок, гарного настрою і щирих посмішок, щоб довести усім , що журі прийняло вірне рішення. За це глядачі віддячили юним кіровоградським талантам гучними оплесками та словами подяки керівникам колективу.

Вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості провели 2 чудових тижня на березі моря у таборі відпочинку у м. Скадовську та вибороли 3 призових місця на Міжнародному фестивалі-конкурсі “Україна єднає світ

На все життя запам’ятається літо 2016 року і Крістіні Круніч – вихованці народного художнього колективу студії вокального мистецтва “Антарес” (художній керівник – О. Дороганич).
У складі вокальної групи дівчинка неодноразово виступала на різних сценах міста, брала участь у конкурсах та фестивалях. А 10 червня 2016 р. на Міжнародному фестивалі-конкурсі “Україна єднає світ” вона виборола свою першу сольну перемогу.

За найбільш оригінальні, яскраві, артистичні вокальні номери серед учасників 3-6 років Крістіну нагородили дипломом за зайняте І місце у номінації “Естрадний спів”. Вона отримала також статуетку-зірку та медаль.

Радість перемоги дітям та керівникам підсилювала чудова сонячна погода, чисте море і теплий золотий пісок. З найкращими враженнями діти повернулись до рідного міста і вже з нетерпінням чекають наступної подорожі з друзями “Росинки”.

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool