Кіровоградські діти підтвердили високий статус

Листопад 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

20 листопада в рамках «Тижня позашкілля» відбувся День відкритих дверей у будинку дитячої та юнацької творчості. Заклад відвідала начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко.

- Збереження та підтримка системи позашкільної освіти міста, створення належних умов для гурткової роботи в закладах, розширення мережі позашкільних навчальних закладів на базі загальноосвітніх навчальних закладів сьогодні є пріорититним завданням для міської влади, - наголосила Лариса Костенко. – Президент України поставив перед місцевими владами чітке завдання створити умови для охоплення різними формами позашкільної освіти не менше 70% дітей і це спонукає нас до активної інноваційної діяльністі позашкільних навчальних закладів, які вдало поєднують в своїй діяльності розвиток особистості, розвиток творчої майстерності, процес виховання та професійнї самовизначеності.
Кіровоградські діти підтвердили високий статус центрів позашкільного виховання обласного центру. В рамках Дня відкритих дверей було проведено виставку робіт гуртківців відділу декоративно-ужиткового мистецтва, масовий захід «Щедра осінь в ріднім краї» (для гуртківців середнього шкільного віку), засідання чергової сесії міського парламенту дітей, урок-треніг про особливості професійного вибору (гурток «Школа успіху), урок-концерт за мотивами казок (гурток ляльковий театр «Країна казок»), комплексне заняття «З давнини до наших днів», «Берегиня – оберіг» (гурток «Естетика побуту»), заняття - віртуальну подорож «Народні традиції в сучасному інтер’єрі» (гурток «Дизайн-студія»).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool