Кіровоградські діти оволодівають іноземними мовами

Травень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Наскільки ефективно проводяться заняття з вивчення англійської продемонстрували гуртківці дитячо-юнацького клубу «Зоряний» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, які дали відкрити урок для своїх батьків.

Вихованці гуртка 3-го року навчання на чолді зі своїм керівником Наталією Костенко продемонстрували гостям знання граматики англійської мови, мовленевої правильності лондонського діалекту, швидкості читання англійською мовою нових текстів. По закінченню відкритого уроку діти явили на суд глядачів театралізовану казку англійською мовою «A House in the wood» («Будиночок у лісі»).
За результатами спільного уроку, батьки висловили щиру вдячність висококваліфікованому педагогу Наталії Костенко за успішне використання різноманітних методик і прищепдену дітям цікавість до вивчення іноземної мови, за виховання у дітей відповідального ставлення до навчання та щирість у спілкуванні з їх дітьми.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool