Кіровоградські динамівці повернулися із нагородами

Лютий 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1207 | Коментарі: 0

Вихованці ДЮСШ «Динамо-Олімп» гідно представили Кіровоградщину на чемпіонаті України з таеквондо ІТФ серед юніорів та дорослих, що проходив у Дніпропетровську з 10 по 12 лютого у рамках тижня зі спортом. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Загалом участь у змаганнях взяли кілька сотень спортсменів з 18 областей України. Команда з Кіровоградщини виборола 10 медалей. Кількома нагородами поповнилася і скарбничка кіровоградських динамівців. 

Зокрема, перше місце у спарингу та друге місце зі спецтехніки серед жінок зайняла Тетяна Тетеревятникова, золото зі спецтехніки серед юніорів виборов Микола Гунька, треті місця зі спарингу завоювали Влада Лягаєва та Христина Полюхович, також бронзу, але з базового комплексу туль, завоював Олександр Жежар.
Досягнення переможців та призерів чемпіонату відмітили грамотами, дипломами і медалями. Змагання стали своєрідним відбором на чемпіонат Європи, який відбудеться у травні 2012 року у Софії (Болгарія). Наразі юні динамівці активно готуються до майбутнього турніру під наглядом свого тренера Ігора Зюнзі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool