Кіровоградські бандуристи гідно презентували наше місто

Листопад 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1502 | Коментарі: 0

Сьомий міжнародний дитячий конкурс юних бандуристів “Волинський кобзарик”, який щойно завершився у місті Луцьку, приніс феєричну перемогу кіровоградським бандуристам з музичної школи №2 ім. Юлія Мейтуса.

П’ятеро учнів класу бандури визнаного далеко за межами кіровоградщини викладача Тетяни Олександрівни Поліщук отримали високу оцінку серед майже 200 учасників конкурсу з усіх регіонів країни. Журі високо оцінило виступ Ігоря Тарана та Анастасії Решетняк, які отримали найвищу нагороду - золоті дипломи лауреатів.

В номінації "Бандурист - аматор" Кіровоград представляли випускники школи Олександр Малахатько та Юрій Баранок. Їх натхенний виступ отримав бурхливі оплески залу та високу оцінку журі, яке одноголосно присудили їм також перші місця. А найменша кіровоградська учасниця Саша Баранок серед 52 учасників вікової категорії від 8 до 12 років отримала почесне 3 місце.

На гала-концерті, який урочисто відкрив фестиваль-конкурс "Волинський кобзарик" виступила "Кобзарська родина Баранків" - Юрій, його дружина Оксана та дві доньки - Олександра та п"ятирічна Марійка. Їх щирий спів під супровід срібноголосої бандури змусив глядачів довго не відпускати артистів зі сцени.

Такий успіх талановитого викладача та її учнів - результат щоденної звитяжної праці, активної позиції в музично-просвітницькій діяльності , пропаганді традицій української культури у національному кобзарському русі, як складової частини патріотичного виховання .

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool