Кіровоградське підприємство ухилилося від сплати податків на понад 700 тисяч гривень

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

У лютому цього року слідчими Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області зареєстровано кримінальне правопорушення за фактом умисного ухилення від сплати податків службовими особами одного із Світловодських підприємств.

Для проведення махінацій шахраї використовували реквізити підприємств з ознаками „фіктивності”. У результаті протиправних дій державі завдано збитків на суму 727,3 тис.грн. Проте у ході проведення розслідування, слідчим вдалося вжити дієвих заходів щодо їх повного відшкодування іще до розгляду справи у суді.
Завдяки злагодженій роботі оперативного та слідчого підрозділів обласного управління Міндоходів, вдалося зібрати доказову базу, на підставі якої у квітні цього року вироком місцевого суду директора згаданого підприємства визнано винним у інкримінованих злочинах. Враховуючи щире каяття та повне відшкодування завданих державі збитків, службовця звільнено від кримінальної відповідальності.
„Саме такого результату ми прагнемо досягнути у кожній справі, - зазначив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів в області Валерій Заітов. – Адже нашим основним завданням є не позбавлення волі винних осіб, а забезпечення погашення завданих державі збитків у вигляді несплачених податків”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool