Кіровоградська «Зірки» перемогла «Жетису» Талдикорган

Лютий 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

Футболісти кіровоградської «Зірки» продовжують серію спарингів в Туреччині. Суперником нашої команди сьогодні був один з найстабільніших колективів останніх років чемпіонату Казахстану – «Жетису» Талдикорган.

Склад кіровоградців був практично «дзеркальним» до минулого поєдинку, і в стартовому складі вийшли ті гравці, які минулого разу на полі з’явилися у другому таймі. Відсутні були Ігор Загальський, який був травмований у попередній грі, та Роман Попов, котрий захворів.

Спортивний директор «Зірки» Самір Гасанов відзначив, що цей казахстанський колектив набагато потужніше підготовлений, аніж «Акжайик». Практично весь матч проходив у рівній боротьбі. Футболісти «Жетису» найбільшу небезпеку біля воріт «Зірки» створювали після розіграшів стандартів, адже у колективі чимало високих гравців. Саме завдяки цьому і виникала основна загроза біля воріт Павла Поштаренка.

В першому таймі кіровоградці практично не створили надзвичайної загрози біля воріт «Жетису». Запам’ятався удар Олексія Чичикова, але голкіпер в цьому епізоді вибрав правильну позицію, тож м’яч став легкою здобиччю стража воріт.

У другому таймі в «Зірки» активніше запрацювали фланги, а футболісти з Талдикоргана продовжували сподіватися на стандарти. Кіровоградці могли відзначитися після прострілу Допілки до штрафного майданчику суперників. Але Роман Локтіонов по м’ячу не попав, а Артем Щедрий не зумів влучити в ближній кут воріт.

Врешті-решт, «Зірка» забила. За дев’ять хвилин до кінця матчу до карного майданчику розрізну передачу виконав Андрій Бацула. Першим на м’ячі був Роман Локітонов, і захиснику «Жетису» нічого не залишалося, як порушити правила. Пенальті виконував Олександр Кучеренко, який розвів голкіпера та м’яч по різним кутам воріт.

Тож «Зірка» занесла собі в актив другу перемогу над колективом Прем’єр-ліги Казахстану. Тепер збори в Туреччині увійшли в свою фінальну фазу. Через три дні кіровоградці проведуть останній матч в Аланії. Суперником «Зірки» буде «Киран» з Шимкенту, адже у іншого казахстанського клубу (ФК «Атирау») змінилися плани зборів.

 

«Жетису» (Талдикорган, Казахстан) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:1 (0:0).

26 лютого 2016 року (п’ятниця). Початок о 15:30. Туреччина. Сіде. Поле готелю «Hane». +19 С. 50 глядачів. Міжнародний товариський матч.

Арбітр: Намочлу Юсуф (Туреччина).

Асистенти арбітра: Деда Джен (Туреччина), Окан Кузей (Туреччина).

«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 20. Фатєєв Дмитро (10. Допілка Олег, 46), 55. Ковальов Максим (18. Кучеренко Олександр, 46), 2. Каваців Ярема, 19. Куцев Євген (11. Бацула Андрій, 46), 24. Зубков Руслан (8. Лупашко Владислав, 46), 77. Чичиков Олексій (15. Збунь Олексій, 73), 22. Баранець Григорій (к/к) (50. Акименко Олександр, 46), 85. Керножицький Сергій (9. Щедрий Артем, 46), 7. Мостовий Андрій (23. Маткобожик Олександр, 46), 17. Деребчинський Олександр (99. Локтіонов Роман, 46). Головний тренер: Лавриненко Сергій.

 

Голи: 0:1, Кучеренко Олександр (81, з пенальті).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool