Кіровоградська «Зірка» зіграла товариські матчи

Лютий 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

В ході підготовки до другої частини чемпіонату «FAVBET Ліга 1» кіровоградська «Зірка» в Криму провела товариський матч. Суперником був ФК «Титан» (Армянськ).

Перший поєдинок проти останнього суперника по «FAVBET Ліга 1» армянського «Титана» «Зірка» провела в атаках. І рахунок 2:1 не відображає переваги, яку мали кіровоградці. Команді Миколи Федоренка вдавалися флангові атаки, які двічі в цьому матчі закінчувалися взяттям воріт: спочатку передачу потенційного новачка команди замкнув Ярослав Галенко, а наприкінці тайму Олексій Чичиков відгукнувся на простріл Андрія Мостового. В перерві між цими двома м’ячами кримські футболісти зрівняли рахунок, коли після розіграшу кутового кіровоградці не розібралися у своєму штрафному майданчику, а голкіпер команду не врятував. Могли кіровоградці відзначитися ще раз, але Чичиков не влучив з відмінної позиції. Варто також зазначити, що ще один м’яч у ворота «Титана» арбітр матчу не зарахував.

«Зірка» (Кіровоград) – «Титан» (Армянськ) – 2:1 (2:1).
12 лютого 2014 року. Нижня Кутузовка. Стадіон бази «Кримські зорі». + 14 С. Товариська зустріч.
«Зірка»: Загладько (Поштаренко, 46), Бочкур, Логінов (Кривошей, 65), Родіна к/к, Мостовий, Чичиков (Сокуренко, 70), Рожок, Рудницький (Самойленко, 80), новачок (Осадчий, 43), Галенко, Загальський.
Голи: 1:0, Галенко, 13; 1:1, 22, 2:1, Чичиков, 35.

У другому матчі «Зірка» зустрічалася з дублем харківського «Металіста».

Якщо перша гра відбулася на трав’яному газоні, то друга вже на полі з синтетичним покриттям. Дублери другої команди України – харківського «Металіста» – продемонстрували відмінну гру, тактичний вишкіл і гарну технічну підготовку. Харківчани двічі відзначилися – одного разу на початку матчу, другий раз – наприкінці. В цьому поєдинку Микола Федоренко перевірив в основному молодих футболістів «Зірки» і потенційних новачків, які приєдналися до команди вже на зборах.

«Металіст» (Харків) (U-21) – «Зірка» (Кіровоград) – 2:0 (1:0).
12 лютого 2014. Нижня Кутузовка. Стадіон бази «Кримські зорі». + 14 С. Товариська зустріч.
«Зірка»: Поштаренко (Травкін, 46), Кілик, Березовський, Кушко (Осипенко, 46), Фатєєв, Тітов (новачок, 46), Бурдіян к/к, Колесник (новачок, 46), Поплавка, Силантьєв, Самойленко (Осадчий, 25; Мартинов, 60).
Голи: 1:0 (8); 2:0 (84).

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool