Кіровоградська «Зірка» розпочала свій другий збір

Січень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Після позапланової перерви між зборами, яка трохи зсунула графіки підготовки кіровоградської «Зірки», та була викликана карантином на грип, команда розпочала свій другий збір.

30 січня 2016 року команда зібралася, як завжди, об 11-й годині. На другому зборі тренерський штаб кіровоградців планує дві контрольні гри – з дублюючим складом олександрійців та криворізьким «Гірником».

Збір буде продовжуватися до 12 лютого, а вже 15-го «Зірка» вилетить на збір до Туреччини. Більшу частину другого збору кіровоградці проведуть під керівництвом тренерського штабу, але без Сергія Лавриненка, який вже сьогодні має відбути на чергові курси за програмою «Pro»-диплом УЄФА.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool