Кіровоградська «Зірка» пішла у відпустку

Листопад 23, 2015 | Новини | Переглядів: 3499 | Коментарі: 0

22 листопада футбольна команда «Зірка» відбула у відпустку. На разі, всі футболісти команди мають заслужений відпочинок.

Тож тепер головний претендент на підвищення в класі збереться лише у січні на перший тренувальний збір, якій пройде, як завжди в Кіровограді.

Президент футбольного клубу «Зірка» Максим Березкін на традиційній зустрічі висловив вдячність гравцям та тренерам клубу за кропітку роботу в 2015 році. Нагадаємо, що колективу вдалося виграти друге коло минулого чемпіонату та перше цього, а також фінішувати першими у весняній та в осінній частинах турніру першої ліги. Цього не вдавалося зробити кіровоградській «Зірці» жодного разу за час виступів у національних чемпіонатах України з 1992 року.

Окрім того, президент клубу висловив сподівання, що гравці не збавлять той темп, який вони взяли цього року, а футболісти команди завірили керівництво клубу в бажанні зберегти за собою першу сходинку до кінця чемпіонату.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool