Кіровоградська "Свобода" підтримує вимоги "афганців" та чорнобильців та вимагає розпуску Верховної Ради

Листопад 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" приєднується до законної вимог "афганських" організацій та ветеранів-ліквідаторів на Чорнобильській АЕС і вимагає негайного розпуску Верховної ради України, як органу який остаточно дискредитував себе, повноваження якого були завершені ще навесні 2011 року. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської ООВО"Свобода"

Верховна Рада України не захищає інтересів Української держави та своїх виборців, складається вона на 90 відсотків з представників крупного, олігархічного, кримінального капіталу, людей, яким байдужі та чужі інтереси українців.
Псевдо-реформи які проводяться Урядом та Верховною Радою на чолі з партією Регіонів, призведуть до подальшого погіршення становища переважної більшості громадян України, консервування влади в руках кримінального бізнесу, перетворення правоохоронних органів та судової системи у каральні органи проти власного народу, остаточного знищення прав і свобод в країні, знищення переважної більшості сіл через введення так званого ринку землі, внаслідок чого українські чорноземи безперечно спіткає доля заводів, фабрик та підприємств раніше вкрадених в українського народу.
Кіровоградська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" закликає всі опозиційні партії, профспілкові та громадські організації, усіх громадян України згуртовуватися та приєднуватися до акцій протесту проти антинародної, антиукраїнської політики Уряду, Верховної Ради та Президента України, які поводять себе у нашій країні фактично як окупаційна, колоніальна адміністрація
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool