Кіровоградська станція юних техніків відзначила своє 25-річчя

Травень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1600 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 травня, Кіровоградська міська “Станції юних техніків” відзначає свій 25-річний ювілей! З нагоди свята у комунальному закладі відбулися урочистості, в яких взяв участь секретар міської ради Сергій Бойко.

Кіровоградська міська станція юних техніків була заснована у 1991 році. Сьогодні у ній навчаються 840 дітей, працюють 26 педагогів і 14 осіб обслуговуючого персоналу.

Вихованці закладу завжди активно беруть участь у заходах міського, обласного та всеукраїнського рівнів. Діти неодноразово ставали призерами Всеукраїнських конкурсів в різних номінаціях, а педагогічний колектив був нагороджений відзнаками Міністерства освіти і науки, молоді і спорту, Українського державного центру позашкільної освіти, Національної федерації з судномоделізму і судномодельного спорту України, Управління освіти Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету.
- 25 років - це перший серйозний ювілей! Вітаю вас зі святом і хочу щиро подякувати за той величезний вклад, який ви зробили у популяризацію технічної творчості серед дітей і молоді, - звернувся до гуртківців Сергій Бойко. - Моделі, які ви виготовляєте своїми руками, при цьому не важливо на професійному рівні, чи як початківці, - безцінні, Бо ви даєте путівку в життя майбутнім талановитим інженерам, які працюватимуть на підприємствах України.

Секретар міської ради вручив заслужені подяки працівникам педагогічного колективу
Станції юних техніків, а вихованці закладу мали нагоду продемонструвати гостям свята свої роботи.
Територія СЮТу була поділена на два сектори. Перший - “Візитівка закладу”: тут можна було дізнатися про історію закладу, ознайомитися із творчою мозаїкою гуртків, переглянути мультимедійну презентацію центру дитячої творчості. На території другого розмістилися виставкові стенди гуртків фотографії, моделювання іграшок-сувенірів, аплікації соломкою, техніки спортивного туризму та проводилися майстер-класи “Діти — творці миру”. Видовищними були і показові виступи вихованців судномодельного та авіомодельного гуртків.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool