Кіровоградська письменниця презентує нову книгу

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

3 червня о 16.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (ІІ-поверх, відділ популяризації книги) відбудеться презентація нової книги кіровоградської письменниці Елеонори Бельської «Год кошки или Вот такая любовь».

До книги «Год кошки или Вот такая любовь» увійшли 6 новел та одна повість. Ця книга – продовження роздумів авторки про сенс життя, кохання та зраду, шлюб та материнство. Не дивлячись на різноманіття сюжетів, усі твори поєднує добре відношення до життя та людей, вміння побачити красу в буденних речах.

Прочитавши книги читач ніби переживає усі почуття та емоції героїв і неодмінно отримує величезний заряд позитивної енергії, якими наскрізь проникнуті усі твори Елеонори Бельської.

В програмі заходу:
- Презентація буктрейлеру до книги «Год кошки или Вот такая любовь»;
- Спілкування з письменницею Елеонорою Бельською;
- Онлайн-спілкування з представниками Національної спілки письменників України.

Елеонора Бельська – творчий псевдоним Олени Баранової. (Олена Євгенівна Баранова, головний терапевт Кіровограда, завідуюча терапевтическим відділенням Центру первичної медико-санітарной допомоги №1.)
Народилася у місті Старобельск Луганскої області. Навчалася у Дніпропетровському медичному інституті. По закінченню навчання разом з родиною за розподілом потрапили до міста Кіровограда, де Олена Євгенівна відбулась як лікар-терапевт і відкрила у собі письменницький талант. ().
В 2012 році в кіровоградському видавництві «Імекс» вийшла перша збірка «Се ля ві, або скільки коштує фунт щастя». До збірки увійшли сім новел. Їх дійові особи - жінки з їх радощами і бідами, успіхами і проблемами - і звичайно ж - пошуками шляхів до щастя.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool