Кіровоградська єпархія оприлюднила заяву

Лютий 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1330 | Коментарі: 0

Інформація, що наразі розповсюджується окремими інтернет виданнями щодо пограбування Свято-Успенського храму, не відповідає дійсності.

Як повідомляє ключар храму протоієрей Сергій Новак, 31 січня невідомі викликали поліцію стосовно вивезення речей з храму, розцінивши це як пограбування.

Після приїзду поліції до храму прибув також і один із представників «Єлисаветрадського православного товариства» Мосін Олександр Володимирович. Працівники храму під керівництвом священика завозили меблі та декорації, необхідні для зйомок дитячої телепрограми «Недільна школа» та вивозили позичені декорації, які використовувались для постановок сценок під час новорічних та різдвяних свят.

Просимо всіх зберігати спокій та не піддаватися на бажані для когось провокації. Релігійна громада, незважаючи на певну напругу довкола храму, продовжує звичний для себе ритм церковного життя, який включає вирішення і нагальних побутових питань та звершує щоденні молебні вранці та ввечері про примноження любові серед містян.

Прес-служба Кіровоградської єпархії УПЦ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool