Кіровоградська ОДПІ: звітність про використання РРО

Вересень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

З 01.01.2013 року введено в дію норму абзаців другого та третього п. 7 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо подання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій (далі - РРО) до органів доходів і зборів.

Згідно з зазначеними нормами суб’єкти господарювання здійснюють перехід з подання щомісячної звітності про використання РРО за формою ЗВР-1 на подання контрольно – звітної інформації в електронній формі до Системи зберігання та збору даних РРО Мін доходів (далі - Система).
В період до підключення до Системи (персоналізації) суб’єкт господарювання подає звіт за формою ЗВР-1 до 15 числа місяця, наступного за звітним.
Після підключення до Системи, тобто за період, наступний після місяця, у якому проведено персоналізацію, припиняється подання паперової звітності і контрольно – звітна інформація передається лише у електронному вигляді до Системи зберігання і збору даних РРО.
За місяць, у якому проведено підключення до Системи (персоналізацію), суб’єкт господарювання у термін до 15 числа наступного місяця, подає звіт ЗВР-1 з зазначенням обсягів розрахункових операцій за період звітного місяця до дня проведення персоналізації і відповідно до початку електронного звітування.
Наприклад, якщо суб’єктом господарювання персоналізовано РРО 25 серпня, він до 15 вересня подає звіт ЗВР-1, в якому вказує обсяги розрахункових операцій, проведених до 25 серпня.
В подальшому подання звітності за формою ЗВР-1 суб’єктом господарювання припиняється!

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool