Кіровоградська ОДПІ запрошує звертатись із зауваженнями та пропозиціями

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ нагадує громадянам, що Законом України від 2 жовтня 1996 року «Про звернення громадян» передбачено можливість звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов'язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

У січні - серпні 2014 року на розгляд до Кіровоградської ОДПІ надійшло 36 письмових звернення громадян.
У вказаному періоді 2014 року на особистий прийом до керівництва ОДПІ звернулось 20 громадян.
“ Громадянами в письмових зверненнях частіше порушуються питання про несплату податку на доходи від здавання житла в оренду. Аналіз тематики звернень під час особистого прийому свідчить, що громадяни зверталися з питаннями щодо застосування норм чинного податкового законодавства, зокрема, по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податку на доходи з фізичних осіб, плати за землю” – зазначив начальник відділу обслуговування платників податків Юрій Андрусик.
Нагадуємо, що інформацію стосовно попереднього запису на особистий прийом до посадових осіб та графік особистого прийому громадян посадовими особами Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградської області розміщено в Центрі обслуговування платників податків Кіровоградської ОДПІ та на суб-сайті ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool