Кіровоградська ОДПІ повідомляє

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Право на звернення є важливим конституційно-правовим засобом захисту та однією із організаційно-правових гарантій забезпечення прав і свобод громадян.

В Кіровоградській ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області затверджено Графік прийому громадян посадовими особами, який розміщено в Центрі обслуговування платників податків та на суб-сайті ГУ ДФС у Кіровоградській області.
Під час виїзних прийомів посадовими особами Кіровоградської ОДПІ з січня по квітень 2015 року розглянуто 9 звернень громадян.
Аналіз тематики звернень свідчить, що громадяни звертались з питаннями щодо застосування норм чинного податкового законодавства, зокрема, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податку на доходи з фізичних осіб, плати за землю. Скарги на недоліки у роботі податкового органу, на дії, бездіяльність посадових осіб та на корупційні діяння посадових осіб Кіровоградської ОДПІ протягом січня – квітня поточного року не надходили.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool