Кіровоградська ОДПІ нагадує

Грудень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Авансовий внесок з податку на прибуток починаючи з 01.01.2013 щомісяця сплачують суб'єкти господарювання, у яких доходи, що враховуються при визначенні об'єкта оподаткування, за останній річний звітний податковий період перевищують 10 млн. грн.

Кіровоградська ОДПІ нагадує, що 30 грудня 2013 року – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток за грудень 2013 року, який становить 1/12 від суми податку на прибуток за 2012 рік.
Детальна інформація щодо особливостей сплати авансових внесків з податку на прибуток знаходиться в Узагальнюючій податковій консультації з окремих питань щодо сплати щомісячних авансових внесків з податку на прибуток, затвердженій наказом Міндоходів України від 22.11.13 № 698.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool