Кіровоградська ОДПІ нагадує

Серпень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Електронні сервіси Міндоходів працюють для платників податків

Кіровоградська ОДПІ нагадує, що на офіційному веб-порталі Міндоходів України розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти багато корисної інформації.
Так платники, які мають ключі електронного цифрового підпису, можуть скористатися електронним сервісом «ЗІР» - який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.
Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та ін.
Електронні сервіси «Реєстр платників ПДВ» (http://minrd.gov.ua/reestr), «Анульовані свідоцтва платників ПДВ» (http://minrd.gov.ua/anulir) допоможуть дізнатися про те, чи є дійсним свідоцтво ПДВ контрагента, дату початку дії свідоцтва, а також інформацію про анулювання реєстрації платника ПДВ.
Електронний кабінет платника – це персональне автоматизоване робоче місце платника податків, робота в якому може здійснюватися з будь-якого, підключеного до Інтернету комп’ютера. Вхід до електронного кабінету платника здійснюється за адресою: (http://kpp.minrd.gov.ua ).
Електронний кабінет платника забезпечує користувачам можливість:
- подання податкової звітності в режимі реального часу;
- перегляд податкової звітності;
- доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.
Сервіс «Пульс» гарантує платнику послуги з оперативного вирішення проблемних питань. Номер цілодобової телефонної лінії сервісу «Пульс» Міністерства доходів та зборів для клієнтів податкової та митниці: (044) 284-00-07.
«Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» – за допомогою цього сервісу можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним.
Перелік сервісів, що надаються Міністерством доходів і зборів України постійно розширюється та доповнюється. Доступ до вказаних сервісів можливий із веб-порталу Міндоходів України (http://minrd.gov.ua/)
Отже, шановні платники податків та громадяни, скористайтесь можливістю спростити своє життя та спланувати свій робочий час за допомогою електронних сервісів, що функціонують на веб-сайті Міндоходів України.

Діяльність сервісу «Пульс» за січень - липень 2014 р.

Завдяки антикорупційному сервісу «Пульс» платники, в тому числі і суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність податківців, керівництва та оперативно вирішити суперечливі питання, що виникають у сфері адміністрування податків.
Аналіз інформації, яка надійшла на сервіс «Пульс», показав, що за сім місяців поточного року надійшло 33 звернень щодо роботи Кіровоградської ОДПІ. Питання, з якими зверталися громадяни, були досить різноманітними: щодо реєстрації податкових накладних, щодо графіку роботи ЦОП з питання видачі довідок про доходи, з приводу зняття з обліку ФОП та видачі довідок ф.№22-ОПП та ф.№3-ЄСВ, відмови прийняття звітності на паперових носіях,
Всі звернення розглянуті своєчасно, без порушення термінів.
Виявлення громадської активності є ефективним механізмом співпраці та подолання основних проблем, які виникають у системі оподаткування.
На даний час сервіс зарекомендував себе, як ефективний засіб вирішення питань, оскільки працює в режимі швидкої допомоги платникам податків, адже це гарантований двосторонній зв’язок.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool