Кіровоградська ОДА запровадила новий формат проведення щопонеділкових нарад

Червень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 2973 | Коментарі: 0

Традиційні щопонеділкові наради у Кіровоградській ОДА змінили формат.

Відсьогодні вони стануть тематичними задля конструктивного обговорення за участю профільних фахівців. Перша тематична нарада, присвячена формуванню проєкту програми соціального та економічного розвитку області, відбулася сьогодні, 14 червня. Про це повідомила голова облдержадміністрації Марія Чорна.

«Рада розпочати першу тематичну понеділкову нараду. Хочу повідомити, що ми дещо змінюємо формат щотижневих нарад. Відтепер вони матимуть більш чітку тематичну спрямованість. Крім керівників структурних підрозділів ОДА, представників територіальних громад на такі наради долучатимуть учасників, дотичних до обговорення того питання, яке ми піднімаємо», - зазначила Марія Чорна.

За її словами, кожна нарада в облдержадміністрації має бути максимально дієвою та корисною і не мала ознак формального її проведення.

«Ми будемо широко та ґрунтовно обговорювати ті питання, які турбують нашу область. І тому долучаємо тих людей, які фахово можуть надати нам поради, коментарі та іншу допомогу, яка буде для нас корисною при прийнятті управлінських рішень. Такий підхід я вважаю більш раціональним та доцільним, тож відсьогодні ми його застосовуємо», - зазначила Марія Чорна.

До першої тематичної наради та дискусії щодо формування проєкту стратегії розвитку Кіровоградщини долучилися представники Кропивницької міської ради, голова обласної ради, а також активні представники соціального відповідального бізнесу Кіровоградщини - голова наглядової ради ПАТ НВП «Радій» Євгеній Бахмач, голова правління ЗАТ «Гідросила ГРУП» Павло Штутман та президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool