Кіровоградська ОДА разом з облрадою підписали меморандум про співпрацю

Листопад 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 листопада, під час засідання Ради розвитку громад Кіровоградської області підписали меморандум про співпрацю обласної влади з регіональним відділенням асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації об’єднаних територіальних громад».

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, очільник обларади Сергій Шульга та голова регіональної Асоціації, Соколівська сільська голова Інна Завірюха засвідчили підписами документ про взаємодію.

«Меморандум є підтвердженням взаємного бажання обласної адміністрації і облради та «Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад» до більш тісної взаємодії, підтримки та співпраці», - сказала Інна Завірюха.

Як акцентувала голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, обласна адміністрація докладає максимум зусиль і продовжує різнобічно підтримувати роботу територій.

«Підписання меморандуму є приємною місією, яка спрямована на поліпшення взаємодії між органами влади та органами місцевого самоврядування області», - сказала Марія Чорна. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool