Кіровоградська ОДА довірила казну ПриватБанку

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

Кіровоградська філія ПриватБанку стала переможцем конкурсу, проведеного спеціальною комісією обласної державної адміністрації щодо розміщення бюджетних коштів на депозитних рахунках банку.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011р.№6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках», 17 лютого відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на депозитних рахунках. Три банківських установи, а саме: Кіровоградська філія АБ «Укргазбанк», Кіровоградське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України» та Кіровоградська фіілія ПАТ КБ «ПриватБанк» претендували на співпрацю та відповідно, надали на розгляд комісії умови розміщення коштів.

“Ми звикли, і завжди дотримуємось правил відкритої та чесної конкуренції, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Вдячні тим банківським установам, які прийняли участь у конкурсі. Саме наші конкуренти не дають нам почивати на лаврах успіхів та стимулюють нас до постійного розвитку, самовдосконалення і руху вперед”.

Розглянувши подану документацію та враховуючи усі критерії, визначені законодавцем, комісія одноголосно визначила переможцем ПАТ КБ «ПриватБанк», який за інших рівних умов запропонував найвищу відсоткову ставку та найзручніші умови за вкладом на відповідний термін.

“Розміщення бюджетних коштів на банківських депозитних рахунках надає можливіть отримати додатковий дохід у казну області, міста чи навіть селища, - додає Ростислав Масло. - Гроші мають працювати, а не просто чекати на рахунках до потрібного часу. Та й працюють вони на економіку регіону, стимулюючи кредитування, а відповідно й розвиток малого бізнесу”.

Нагадуємо, що одними з перших обласних центрів, де ПриватБанк став переможцем конкурсних комісій на розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів на депозитах у ПриватБанку, стали міста Чернігів і Черкаси, пізніше до них приєднались Житомир, Маріуполь та Львів.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 16,9 карткових рахунків та 61,8% вкладників України. У регіональних мережах банку працює 3 648 відділень, 20 282 банкоматів і терміналів самообслуговування.

ПриватБанк став єдиним українським банком, який у 2016 році увійшов до числа найбільших світових банків у авторитетному банківський рейтингу Tор 1 000 World Banks, що публікується щорічно британським The Banker. Рейтинг Tор 1 000 World Banks, що вже понад півстоліття розраховують експерти The Banker, спираючись на дані про капітал та активи банків, вважається одним із найбільш шанованих у фінансовому світі. За даними британського видання The Banker "ПриватБанк" залишається найбільшим банком Центральної та Східної Європи та посідає 627-у позицію серед 1 000 найбільших банків світу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool