Кіровоградська облрада затвердила зміни до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру

Листопад 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

23 листопада у Кіровограді відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради шостого скликання, на якому серед інших розглянуто питання про внесення змін до Комплексної обласної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у Кіровоградській області на 2006-2010 роки і на період до 2015 року

 Внесення змін та доповнень до Програми обумовлено необхідністю приведення деяких її положень у відповідність до Державної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2012-2015 роки, яка затверджена у червні 2012 року. Змін зазнали розділи програми, що стосуються комплексу заходів щодо приведення у належний стан пожежних гідрантів, водоймищ, водонапірних веж, створення та забезпечення функціонування існуючих підрозділів місцевої пожежної охорони. Також доповнення внесено у заходи направлені на поліпшення стану пожежної безпеки закладів освіти, культури, охорони здоров’я, а саме: виведення сигналу від автоматичної пожежної сигналізації на пульт пожежного та техногенного спостерігання, здійснення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій будівель, приведення у робочий стан димових і вентиляційних каналів. У житлових будинках підвищеної поверховості заплановано приведення у робочий стан інженерного протипожежного обладнання та забезпечення його функціонування. Змінами передбачено і оснащення небезпечних виробництв сучасними системами протипожежного захисту та забезпечення протипожежного захисту пам’яток історії та культури, культових споруд, архівних установ. У розділі, де викладено заходи щодо організації навчання населення правилам безпеки життєдіяльності, збільшено видатки на проведення фестивалю дружин юних пожежних.
Рішення підтримано більшістю депутатів облради.
 

Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool