Кіровоградська область: дизельний тепловоз врізався у маршрутку

Березень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

09 березня о 13:18 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що на нерегульованому залізничному переїзді в смт Власівка, м. Світловодська Кіровоградської області сталося дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобусу Мерседес спринтер та Дизельного тепловозу, який слідував за маршрутом м. Світловодськ – с. Недогарки, Кременчуцького району, Полтавської області. Пошкодження залізничного полотна не має.

Внаслідок ДТП загинуло 2 особи (чоловічої та жіночої статі), травмовано 3 особи які знаходились в мікроавтобусі. Всього в мікроавтобусі знаходилось 11 осіб. Особи загиблих встановлюються.

До місця події залучалось відділення на аварійно-рятувальному автомобілі та оперативна група 17-Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська, співробітники швидкої медичної допомоги та управління МВС.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool