Кіровоградська область: жорстоке вбивство

Лютий 02, 2013 | Новини | Переглядів: 2000 | Коментарі: 0

До Олександрійського міського відділу міліції наприкінці січня надійшло повідомлення про виявлення трупу 40-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті.

 У результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали за підозрою у скоєнні вбивства 47-річного чоловіка без постійного місця проживання, раніше судимого.
Попередньо встановлено, що потерпілий разом зі співмешканкою та двома знайомими розпивали вдома у жінки спиртні напої. Згодом, за відсутності господарки помешкання, один із гостей під час сварки схопив сокиру та ударив нею свого опонента.
Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці події. Його тіло виявила співмешканка, яка і повідомила у міліцію про те, що сталося.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool