Кіровоградська область: вогнеборці ліквідували 7 пожеж господарських будівель

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 7 пожеж будівель господарського призначення.

У с. Аджамка Кіровоградського району рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та місцева пожежна команда с. Аджамка загасили пожежу 4 м2 покрівлі сінника, яка виникла о 12:40 на території приватного домоволодіння на вул. Горького.
Вогнеборці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та члени добровільної пожежної дружини ФГ «Ткач» ліквідували 2 пожежі господарчих споруд: о 14:20 горіла будівля господарського призначення на площі 6 м2 у приватному домоволодінні в с. Миролюбівка та о 14:30 загорілось також 6 м2 господарської будівлі та суха трава на площі 150 м2 на території приватного домоволодіння у с. Первомайське Маловисківського району.

В смт Голованівську на вул. Свободи о 16:50 виникло загоряння покрівлі споруди допоміжного призначення на площі 6 м2. Пожежу ліквідували вогнеборці 3-го Державного пожежно-рятувального загону смт Голованівська.

О 22:40 на вул. Холодноярська у м. Кропивницькому сталась пожежа 12 м2 перекриття лазні на території приватного домоволодіння, яку ліквідували вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону.
Вогнеборці 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Онуфріївки о 23:40 загасили пожежу 9 м2 покрівлі споруди господарського призначення в с. Попівка Онуфріївського району.

У м. Бобринці на вул. Промислова о 1:30 загорілась покрівля подібної споруди на площі 12 м2 та речі домашнього вжитку площею 12 м2. Пожежу ліквідували рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця та місцева пожежна команда Полтавського ХПП.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool