Кіровоградська область включена у пілотний проект

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Кіровоградщина ввійшла в п’ятірку областей (Харківська, Херсонська, Київська, Кіровоградська, Рівненська), які включені до пілотного проекту поетапного делегуванню Центрам обслуговування платників податків (далі – ЦОПП) процедур надання адміністративних послуг з питань державної митної справи.

Про це повідомила заступник начальника Кіровоградської ОДПІ Оксана Єфімович під час проведення круглого столу з представниками малого та середнього бізнесу.
Серед послуг, які будуть надавати ЦОПП: надання дозволів на відкриття та переоформлення дозволів на експлуатацію складу тимчасового зберігання, зупинення дії дозволу за заявою підприємства, видача довідки для проведення діяльності митного складу та експлуатацію вільної митної зони комерційного або сервісного типу.
Саме такі новації сприятимуть розвитку підприємницької ініціативи, підвищенню конкурентоспроможності національної економіки, формуванню високого рівня ділової та податкової культури.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool