Кіровоградська область : Відпочивайте безпечно!

Липень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

Щорічно, з настанням купального сезону, працівниками Управління Держтехногенбезпеки, проводиться рейди місць масового відпочинку людей біля водойм, під час яких відбувається агітаційно-роз’яснювальна робота з населенням.

В місцях купання, які стали найбільш популярними серед громадян розміщуються застерігаючі матеріали, проводяться бесіди з відпочиваючими, під час яких їм доводиться інформація, щодо правил перебування на воді. Як показує досвід, населення досить добре знає правила водного відпочинку, проте не завжди дотримується їх. Тож наше завдання полягає в тому, щоб переконати людей стати більш відповідальними до свого життя та здоров’я.
Не зважаючи на якість проведеної роботи, несчасні випадки на воді, на жаль, продовжують псувати статистику. Так в місті Гайвороні, лише за останні кілька діб, через необережне поводження на воді, загинули двоє осіб: 31 річний чоловік та 37 річна жінка. Цим та іншими подібними випадками вкрай стурбоване Управління Держтехногенбезпеки та ТУ МНС України в Кіровоградській області. Наполегливо рекомендуємо вам берегти життя собі та свої близьким. Для цього потрібно виконувати основні правила поводження на воді:
- Не купатися у незнайомих вам місцях
- Не заходити у воду в нетверезому стані
- Уважно слідкувати за дітьми на воді
- Не стрибайте у воду з крутих скель.
Виконуючи ці нескладні правила, ви можете уникнути трагедії. Відпочивайте відповідально!

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool