Кіровоградська область: школярі змагаються у районному етапі XVIII Фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

Наразі в Кіровоградській області триває районний етап Фестивалю ДЮП, в якому беруть участь команди-переможиці шкільного етапу. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Фестиваль Дружин юних пожежних об’єднує дітей, які проявляють творчі здібності та добре знають правила безпеки життя. На Кіровоградщині Фестиваль проводиться вже 18 років поспіль та має на меті не тільки пошук обдарованих дітей, а й навчання діям в екстремальних ситуаціях.

Організаторами Фестивалю традиційно виступають управління МНС та Держтехногенбезпеки в області, Добровільне пожежне товариство України в Кіровоградській області, управління у справах сім’ї та молоді, освіти і науки, культури і туризму облдержадміністрації.
Під час районного етапу у конкурсі «Домашнє завдання» діти на своє художнє бачення мають розкрити тему «І дорослий і малий мусить пам’ятати, якщо трапилась біда 101 набрати». Школярі співають, танцюють та створюють цікаві сценарії на тему безпечної життєдіяльності.
Крім мистецького «Домашнього завдання», діти мусять показати і те, як вміють надавати першу медичну допомогу. У конкурсі на знання медичної справи вони відповідають на теоретичні запитання та демонструють свої практичні навички – накладають перев’язки або зупиняють умовну кровотечу. У конкурсі з промовистою назвою «Знавець грибів та дикорослих ягід» учасники визначають види лісових делікатесів за фотокартками. У рамках Фестивалю діти створюють плакат соціальної реклами з питань безпеки життя.
Змагання ще тривають, а тому зарано говорити про їх результати. Найкращі команди в квітні поїдуть на зональний етап фестивалю, в якому змагатимуться дві групи по 12 команд.


 Кіровоградська область: школярі змагаються у районному етапі XVIII Фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool