Кіровоградська область серед лідерів за регіональним замовленням

Липень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 617 | Коментарі: 0

Про це заявила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич на засіданні Координаційної ради з питань реформи освіти під керівництвом Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У засіданні Ради в режимі «он-лайн» зв’язку взяла участь тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Світлана Лобанова, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА.

Звернувши увагу на ситуацію із затвердженням регіональних замовлень на підготовку кваліфікованих працівників, Ліля Гриневич підкреслила:

«В цілому по Україні спостерігається позитивна тенденція по формуванню регіональних замовлень». Найбільше зростання обсягів регіонального замовлення відмічається у Вінницькій, Кіровоградській, Чернівецькій, Черкаській та Полтавській областях. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool