Кіровоградська область: рятувальники закликають громадян не ризикувати життям!

Лютий 08, 2018 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Щоб попередити громадян про можливі наслідки нехтування правилами безпеки на кризі, рятувальники Кіровоградської області продовжують проводити роз’яснювальну роботу в усіх населених пунктах області.

7 лютого працівники районних підрозділів У ДСНС в області нагадали мешканцям Петрівського та Устинівського районів, що виходити на нестійкий лід – небезпечно.

Зокрема, вони пояснили людям, якою є безпечна товщина льоду для однієї людини і для групи, як перевірити її міцність, на якій відстані пробивати лунки та які місця вважаються найбільш небезпечними на водоймі навіть за прийнятної товщини криги. Рятувальники розповіли, як правильно надавати допомогу постраждалому, щоб самому не опинитися у крижаній воді, і які підручні засоби при цьому можна використати, а також які предмети вкрай необхідно мати при собі, щоб, провалившись, вибратись з ополонки.

Окремо рятувальники застерігали від необачних вчинків дітей, яких завжди вабить крига водойм.
Усім співрозмовникам було вручено застережні листівки.

Шановні любителі підлідного лову та екстремальних розваг! Не ризикуйте даремно – не виходьте на тонкий і крихкий лід. Бережіть власне здоров’я і життя!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool