Кіровоградська область: рятувальники надали допомогу по буксируванню водіям транспортних засобів

Березень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

16 березня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 8 разів залучались для надання допомоги водіям автотранспортних засобів, які опинились у складних ситуаціях на автошляхах області.

Так, рятувальники Кропивницького допомогли водію легкового автомобіля «Mercedes-Benz» вивести своє авто з ґрунтової частини прибудинкової території на вул. Олександрійське шосе.

Автобус ЛАЗ та легкового автомобіля ВАЗ-2105 відбуксирували з багнистих ділянок дороги рятувальники Олександрії. Із узбіччя автодороги Знам’янка-Кропивницький відбуксирували вантажного автомобіля «Volvo» бійці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

Одразу два легковики - «DAEWOO Sens» та «Geely», - які застрягли на ґрунтовій дорозі на вул. Парковій у смт Петрове відбуксирували рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини. У м. Мала Виска на ґрунтовій дорозі застряг вантажний автомобіль «Renault», з його буксирування оперативно впорались рятувальники 23-ї пожежно-рятувальної частини. Новоархангельські рятувальники визволили з ускладненої ділянки дороги біля с. Нерубайка «Волгу», а олександрівські – з кювету біля с. Івангород рейсового автобуса.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool