Кіровоградська область: рятувальники і Червоний Хрест співробітничатимуть на постійній основі

Жовтень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

У прес-службі Територіального управління МНС в області відбулась зустріч помічника начальника з питань взаємодії зі ЗМІ, органами державної влади та громадськістю підполковника служби цивільного захисту Миколи Леськіва з керівником Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста Валерієм Юрченком.

Під час зустрічі обговорювались шляхи співробітництва. Ми співпрацювали й раніше. Цієї зими, приміром, рятувальники та представники Червоного Хреста об’єднали свої зусилля заради порятунку нужденних від лютих морозів, а у вересні разом брали участь у відзначенні міжнародного Дня першої допомоги.
- Ми робимо спільну справу, - йшлося під час зустрічі. – Допомагаємо, підтримуємо, захищаємо, проте, коли робитимемо це разом і на постійній основі, зможемо подвоїти зусилля і зробити ще більше корисного.
Валерій Андрійович розповів про останні напрацювання співробітників Товариства Червоного Хреста.
Під час зустрічі було вирішено ряд питань щодо співпраці, виготовлення поліграфічної продукції та проведення акцій і різноманітних заходів з метою пропаганди здорового і безпечного способу життя та надання практичної допомоги щодо захисту населення від різного роду надзвичайних подій і ситуацій.

Кіровоградська область: рятувальники і Червоний Хрест співробітничатимуть на постійній основі
 

ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool