Кіровоградська область: рятувальниками ліквідовано 2 пожежі у житловому секторі

Березень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами Кіровоградщини здійснено два виїзди на гасіння пожеж у приватному житловому секторі.

Так, 8 березня о 14:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Л.Українки у с. Оситняжка Новомиргородського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіла стеля на площі 2 м2 у одній з кімнат житлового будинку.

О 01:35 9 березня виникла пожежа у м. Знам’янка на вул. Свободи. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 12 м2 покрівлі господарчої споруди. Травмованих чи загиблих в обох випадках не виявлено. Силами вогнеборців пожежі ліквідовано. До гасіння пожеж залучались рятувальники 25-ї та 18-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Новомиргород та Знам’янка.

Причини пожеж наразі з’ясовуються фахівцями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool