Кіровоградська область: рятувальникам довелося 4 рази ліквідовували загоряння сухостою

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази виїжджали для ліквідації пожеж сухої рослинності.

13 березня о 9:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 4 га сухої трави на відкритій території поблизу с. Апрелівське Бобринецького району. Займання ліквідовано силами рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця.

Того ж дня о 12:30 виїхали за викликом на гасіння пожежі 300 м2 сухого очерету на відкритій території біля с. Соколівка Кіровоградського району рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
У Петровському районі за межами смт Балахівка виникло загоряння 0,1 га минулорічної рослинності на відкритій території, яке було ліквідоване вогнеборцями 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

О 21:00 приборкали пожежу 1,4 га сухої трави, яка виникла на відкритій території біля с. Маловодяне Долинського району, рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.


Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багаття.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool