Кіровоградська область: рейдові перевірки у Малій Висці та Світловодську

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

З початку року на території Кіровоградської області виникло більше 100 пожеж. Для 13 жителів області вогневі випадки завершилися фатально.

Основними причинами загорянь, на яких загинули люди, як і раніше залишається необережне поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалення.

Аби запобігти таким випадкам, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями області – нагадують про основні правила пожежної безпеки та цікавляться чи дотримуються цих правил громадяни.

8 лютого відбулися рейдові перевірки житлового сектору у м.Малій Висці, Світловодську та смт Новоархангельську. Рятувальники нагадали, що необхідно дбати про справність пічного опалення й газового опалення, не закривати вентиляцію. Працівники місцевих підрозділів Управління ДСНС зазначили, що нерідко жертвами пожеж стають одинокі пенсіонери та попрохали відвідувати стареньких сусідів або родичів, будинки яких опалюються печами. У ході рейдів рятувальники поспілкувалися і про безпеку дітей – нагадали, що не варто залишати їх сами вдома та слід пояснювати до чого можуть призвести пустощі з сірниками.

Жителі районних центрів уважно поставилися до порад рятувальників, розповіли, що самостійно дбають про безпечне тепло в оселях та роблять усе можливе, щоб у домі не сталося пожежі. На завершення розмови кожен мешканець отримав застережні листівки з рекомендаціями від рятувальників. Опалювальний сезон ще триває, тож триватимуть і рейди у всіх районах області.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool