Кіровоградська область: рейдова перевірка відбулася у м.Олександрії

Серпень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

У пожежонебезпечний період одним з важливих завдань рятувальників та правоохоронців є попередження вогневих випадків у лісових масивах.

Спільні рейдові перевірки на території лісництв або зелених насаджень дають змогу виявити порушників та застерегти громадян від необережності з вогнем. 9 серпня рейдова перевірка відбулася у м.Олександрії.

Працівники місцевих підрозділів пожежно-рятувальної служби та Національної поліції попередили місцевих мешканців про заборону розкладати багаття у лісових масивах та випалювати рослинність поблизу лісопаркових зон. Такі дії можуть зашкодити довкіллю та винищити дерева, що вирощувалися протягом десятиліть. Крім того, за випалювання рослинності законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Недопалки та сірники у суху погоду теж можуть призвести до пожежі. Рятувальники наголосили, що у разі лісової пожежі не варто залишатися байдужим – необхідно одразу сповістити про подію за номером «101». Маленьким мешканцям міста організатори рейду нагадали, що бавитися з сірниками у лісі вкрай небезпечно. Надавши застережні листівки, рятувальники та працівники поліції закликали співрозмовників дотримуватися порад та не порушувати правил пожежної безпеки у лісових масивах.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool