Кіровоградська область: рейд у місцях масового відпочинку біля водойм (ФОТО)

Липень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 2572 | Коментарі: 0

Співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області спільно з правоохоронцями провели рейд у місцях масового відпочинку біля водойм у Олександрійському районі.

Перш за все, щоб попередити випадки загибелі людей. Адже літо у розпалі і відпочинок біля річки є найпопулярнішим.
Не зупиняє відпочивальників навіть той факт, що не усі водойми області є безпечними для купання і відповідають вимогам Правил охорони життя людей на водних об’єктах. До цього додається ще й людська легковажність, нехтування власною безпекою – перші серед причин нещасних випадків на воді.
Під час рейду рятувальники побували на пляжі річки Інгулець, який, до речі, є одним із офіційно відкритих, оскільки у таборі на березі цієї річки відпочивають діти. Акваторія пляжу чітко обмежена, чергує рятувальник, готовий будь-якої хвилини прийти на допомогу, встановлені таблички із застерігаючими листівками. І ми не помітили дітей, які б купались без нагляду дорослих.

Кіровоградська область: рейд у місцях масового відпочинку біля водойм (ФОТО)

Кіровоградська область: рейд у місцях масового відпочинку біля водойм (ФОТО)

Кіровоградська область: рейд у місцях масового відпочинку біля водойм (ФОТО)

Рятувальники поспілкувалися з відпочиваючими, нагадали їм правила безпечного відпочинку та оздоровлення, роздали листівки, з яких можна дізнатись про правила поведінки на воді. А способи порятунку й надання першої допомоги діти з оздоровчого табору разом із інструктором з плавання навіть продемонстрували на підтвердження того, що добре знають і пам’ятають про безпеку.
Дивлячись на вправні дії дітей та їх наставників хочеться сподіватися, що ці знання допоможуть їм зберегти власне здоров’я і життя. А ми і надалі будемо проводити рейди у місцях масового відпочинку на водних об’єктах та у лісах, щоб трагічних випадків у житті мешканців області було якомога менше.
У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool