Кіровоградська область: рекордсмен з обмеженими фізичними можливостями здійснив заплив довжиною понад 5 км

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

13 червня у м.Світловодськ 39-річний спортсмен Сергій Михайленко здійснив на Кременчуцькому водосховищі заплив довжиною 5 км 100 м. Представниками Національного реєстру офіційно зафіксовано рекорд України.

Особливістю такого героїчного вчинку є те, що Сергій внаслідок тяжкої аварії втратив руку та ногу, але не зважаючи на інвалідність, займає активну життєву позицію. Заплив проходив під супроводом рятувальників, які у будь-яку мить могли надати чоловікові допомогу. Як зазначив він сам під час спілкування з журналістами, рекорд вирішив приурочити до 60-річчя з дня заснування міста та присвятив військовослужбовцям, які сьогодні захищають нашу державу, а також світлій пам’яті «Небесної сотні» та загиблим захисникам Вітчизни.
Нагадаємо, минулого року рекордсмен за 65 хвилин подолав більше трьох кілометрів та пообіцяв не зупинятись на досягнутому.
У ДСНС у Кіровоградській області


Кіровоградська область: рекордсмен з обмеженими фізичними можливостями здійснив заплив довжиною понад 5 км


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool