Кіровоградська область посіла третє місце зі скелелазіння

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

11-14 серпня в м Харкові проходив Кубок України зі скелелазіння в програмі швидкість і трудність, фінал Кубка України в програмі швидкість, та Всеукраїнські змагання серед юнаків та юніорів за програмою трудність.

У змаганнях взяли участь 145 спортсменів, із 11 регіонів України. Кіровоградську область представляли 12 вихованців комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради», обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо».

У Всеукраїнських змаганнях серед юніорів бронзовим призером став Максим Німеровський. У Кубку України Сергій Побережець завоював бронзову нагороду в лазінні на трудність. До десятки найсильніших скелелазів також потрапили: Юрій Побережець, Яна Здір, Єгор Шаповалов, Ярослав Ткач. В командному заліку фіналу Кубка України серед регіонів Кіровоградська область посіла третє місце.
Готували спортсменів до змагань тренери: Микола Побережець, Валентина Русінова, Олександр Колотуха, Сергій Побережець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool